Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Andreas Granqvist ritade tatuering till svensk programledare

- 03/07/2018, 11:13 -

Igår sändes som vanligt Primetime Sports VM-quiz live i appen Primetime. Men något annorlunda skedde... Under showen fick programledaren se sin arm bli tatuerad med en gran. En gran ritad av ingen mindre än landslagets lagkapten Andreas Granqvist!

Fotbolls-VM berör personer på olika sätt och många av oss var nog rätt så exalterade när Sverige på ett helt otroligt sätt lyckades tråckla sig till en förstaplats i gruppen och avancemang.

Någon som kanske blev lite väl exalterad vad Primetime-programledaren, Petter Lindqvist, som i livesändning lovade alla tittare att han skulle tatuera in en gran i lagkaptenens ära om Sverige gick vidare.

– Allt började med att Granqvist satte straffen mot Sydkorea, då skrek jag att om Sverige går vidare så ska jag tatuera in en gran i lagkapten Andreas Granqvists ära, säger Petter till Nyheter24.

Snacka om hängivenhet.

Ritad av Granqvist själv

Och Petter verkar vara en person som håller det han lovar. För sagt och gjort så fick tittarna under gårdagens Primetime VM-quiz se programledaren få en präktig gran gaddad på armen sin.

Men det är inte vilken gran som helst. Tatueringen var nämligen ritat av allas vår lagkapten, Andreas "Granen" Granqvist.

Andreas Granqvists motiv på en gran.
Andreas Granqvists motiv på en gran. Bild: Primetime

En sak står i alla fall väldigt klar och det är att vi kan vara väldigt tacksamma att Granqvist höll sig till att sparka fotboll istället för en mer konstnärlig karriär.

Eller vem vet, efter lite övning kanske han hade blivit lika grym där?

En färdig tatuering med motivet gran.
Den färdiga tatueringen. Bild: Primetime

– Jag har ingen tatuering sedan tidigare och hade inga planer på att göra en haha, men jag är otroligt glad att det blev så. Att min kollegas kompis sedan skulle lyckas få Granqvist att skicka in en gran, det är nästan för bra för att vara sant, säger Petter.

Så under gårdagen blev därmed Petter definitivt först i Sverige med att ha en tatuering ritad av ingen mindre än Sveriges lagkapten. Vi får hoppas att den bär tur med sig inför Sveriges match mot Schweiz idag.

För att se tatueringen – titta då i videospelaren längst upp.

Känner att du behöver läsa på lite om matchen? Här är allt du behöver veta inför Sverige - Schweiz.

TV: 5 saker om Neymar du INTE hade koll på 

Vill du också ha en tatuering ritad av Granqvist?