Se alla tårar efter förlustmatchen mot England.
Sverige utslagna ur VM, det var många tårar efter slutsignalen - se alla bilder efter matchen - Foto: TT

Tårarna efter den svenska förlusten – se bilderna efter slutsignalen

Sverige åkte på en tung förlust mot England i kvartsfinalmatchen i VM. I och med det är VM-sagan över för den här gången – se alla bilderna från efter matchen.


Sverige orkade inte hela vägen i matchen mot England. Matchen slutade 0-2, ett resultat som innebar att Sveriges VM-äventyr var slut för den här gången. 

Efter matchen var det många tårar och uppgivna ansiktsuttryck både från planen och från läktaren. I spelaren ovan kan du se alla bilder från efter att domaren blåste av matchen.

Svenska laget samlades i en ring efter slutsignalen. Bildkälla: TT

Efter att spelarna samlats i mittplan tog det sig upp på läktaren och kramades om av sina respektive och för att sedan göra intervjuer med SVT på plats i Ryssland.

– Otroligt tungt, vi ville verkligen vidare till semin. Vi gjorde allt men det räckte inte idag, säger Viktor Claesson i en intervju till SVT efter matchen. 

Även mittfältaren Sebastian Larsson var besviken efter matchen mot England. 

– Det känns tomt, men jag vet inte tycker inte vi kan klaga idag, säger Sebastian Larsson till SVT. 

Här kan du läsa matchrapport och spelarbetyg efter Sveriges uttåg ur VM.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var England bättre än Sverige?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

NHL: Arizona flyttar till Utah

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.