Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexander Axén: "AIK, Hammarby och Norrköping kommer slåss om guldet"

Sport | 13/07/2018 11:42

Tv-profilen och den förre allsvenska tränaren Alexander Axén gästade podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet berättar han vilka tre lag han tror slåss om guldet i Allsvenskan – Malmö FF inte en av dem.

Fotbollstyckaren och den förre allsvenska tränaren Alexander Axén gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet berättar han vilka tre lag han tror kommer ha chansen att vinna det Allsvenska guldet.  I programmet som du kan lyssna på här, pratar han om Hammarbys starka vår, AIK:s chanser i Europa, Malmö FF:s chans att ta sig till toppen och om IFK Göteborgs identitetskris.

På frågan om Malmö FF orkar resa sig och ta hem guldet svarar han: 

– De kommer lyfta sig, men det är alldeles för långt för att vinna guld, det är för många poäng och för många lag emellan, berättar Alexander i podcasten. 

Vilka vinner då guldet enligt Alexander Axén? 

– AIK, Hammarby eller Norrköping, förklarar han.

Här kan du lyssna på hela avsnittet med Alexander Axén.

I avsnittet pratas det också om Malmö FF:s framtid, Djurgårdens nyförvärv Erik Johansson och om AIK klarar spela både i Europa och vinna guld samtidigt. 

– Jag hade spelat Erik Johansson som defensiv mittfältare, berättar Axén i podcasten. 

I skrivande stund är det jämt i toppen av Allsvenskan. I toppen av tabellen hittar vi AIK, följt av Hammarby och Norrköping. 

Läs och hör också Djurgårdens tränare Özcan Melkemichels tankar om lagets anfallsbesättning och övriga nyheter om laget här. Även AIK:s sportchef Björn Wesström har gästat Studio Allsvenskan – det avsnittet kan du lyssna på här.

Gillar du Alexander Axén?