Ninja, ledsen unge, Fortnite-logo.
Maltes klasskompisar ville inte spela Fortnite med honom, då ryker proffset Ninja in och spelar. - Foto: Fortnite/Jessica Gow/TT /Willy Sanjuan

Ingen ville spela Fortnite med Malte 10 år – nu ställer Ninja upp

Maltes mamma Ellen gick under tisdagen ut och frågade om någon kunde tänka sig att spela Fortnite med hennes son. Detta eftersom hans klasskompisar inte lät honom vara med. Men nu har en spelare från världseliten visat intresse för att spela med Malte. Vem? Jo – Ninja!


Det var i tisdags som Maltes mamma, Ellen Dreja, gick ut på Twitter och frågade om någon kunde tänka sig att ställa upp och spela med hennes 10-åriga son Malte. Anledningen? Ingen i hans klass ville spela med honom. 

I inlägget förklarar hon situationen som Malte hade hamnat i och att hon som mamma mådde riktigt dåligt över att ingen från hans klass kunde tänka sig att spela med hennes son.

"Är det nån här som spelar Fortnite och skulle kunna tänka sig att spela lite ihop med min son? Mitt hjärta blöder när han kommer hem från skolan och berättar att ingen av killarna i klassen vill. Han har studiedag imorgon så kommer vara hemma."

Ellen Dreja publicerade den här tweeten i hopp om att hitta en spelpartner för Malte. Bildkälla: Twitter/Ellen Dreja.

Ninja vill spela med Malte

Även om Maltes studiedag nu är över så lär hans kompisar bli förvånade när de får höra att han ska spela med självaste Ninja, proffs på Fortnite. 

Det var efter att Mikael Pawlo, grundaren av Mr. Green, retweetat Ellen Dreja som Ninja hörde av sig. På twitter svarade han med tre enkla ord.

"Skickar vänförfrågan nu" 

Men ännu har inte duon spelat och det återstår därför att se när och om spelkvällen blir av. Vi håller  tummarna för Malte att dagen blir episk.

Tobias Hysén

Sedan tidigare har Tobias Hysén gått ut och sagt att han och hans son mer än gärna spelar med Malte. De föreslog då att de skulle spela på onsdagkvällen men då kunde inte Malte. 

"Jag kan inte imorgon på dagen, men om din son vill spela imorgon kväll, så lovar jag att vi/jag/min son spelar med honom! Om ni vill kolla fotboll i Göteborg, så löser jag det också!! Säg åt din son att han är grym och att ingen ska säga nåt annat!!"

Nyheter24 har tidigare skrivit om att du snart kan spela Fortnite på både Xbox och Playstation. Detta är något som vi har längtat efter väldigt länge, vill du veta mer kan du läsa allt här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar du Fortnite?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

1 timme sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.