Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt du behöver veta om uppdateringen Fortnitemares

- 25/10/2018, 14:20

Den nya och efterlängtade patchen av Fortnite går äntligen att lira. Den kallas för Fortnitemares och det finns några riktiga godbitar i den!

Goda nyheter till alla Fortnite-lirare runt om i Sverige. I veckan släppte Fortnite sin sjukt hypade nya patch "Fortnitemares". Som vanligt så innehåller patchen en hel del godbitar och roliga saker för användaren och vi på Nyheter24 har skrivit allt om det.

Halloween-tema

Som ni kanske har listat ut (eller redan sett för den delen) så har den nya patchen ett klart och tydligt tema. Nämligen halloween! 

Under Fortnitemares kommer spelaren att kunna låsa upp olika föremål och annat roligt i halloween-tema. Detta är något som spelaren både kan låsa upp i Battle Royale och Save the world, skriver Epic games på deras blogg.

Monster i Battle Royale

En väldigt stor och kanske lite skrämmande nyhet är även introducerandet av läbbiga monster som spawnas från kubfragment i spelet.

Men var inte allt för rädd – dödar du ett kubmonster så kan du få loot och en extrasköld. Så go crazy och se till att du har ammo så att det räcker.

Uppdateringar

Men det alla egentligen har väntat på är ju svaret om det kommer något nytt vapen till spelet. Och till allas stora glädje så har det faktiskt det. Woop woop!

Vapnet kallas "six shooter" och är en ny pistol. Pistolen är väldigt kraftig och skulle i princip kunna ses som en shootgun. Så håll hårt i pickadollen! 

Men det finns lite annat smått och gått också. För i och med den nya uppdateringen kommer du nu att kunna använda din glider under spelets gång. Allt du behöver är ett hopp som är högre än ett hus på tre våningar och sen är det bara att glida på, skriver Epic games på deras hemsida.

Tack Epic games, tack.

Ny outfit

Men vi vet alla hur viktigt det är att ens gubbe ser riktigt grym ut. Därför har även Epic games lanserat en ny outfit som passar det skräckinjagande temat. 

Outiften heter Dreadfire och ser riktigt fet ut. Det coola med självaste outiften är att den ändrar sin "look" baserat på hur bra det går för dig i spelet. Bara en sån sak va?

Fortnite har fått mycket motstånd och kritik från olika håll. En av de som har kritiserat eller rättare sagt i princip hånat Fortnites är Elon Musk. Vi har skrivit allt om hans uttalande här.

Spelar du Fortnite?