Elon Musk, en karaktär från Fortnite
Enligt Elon Musk så kommer Fortnite-spelare att vara oskulder för alltid. - Foto: Fortnite/Evan Agostini/TT

Elon Musk: "Fortnite-spelare kommer alltid vara oskulder"

Elon Musk har blivit känd för att på senare tid gå till attack mot de flesta på Twitter. Och nu har det blivit Fortnite-spelares tur att få känna av Musks snabba fingrar.


Elon Musk var länge en stor favorit för många på grund av hans framgångsrika sätt att förändra saker och ting för människan. Men på senare tid har han snarare utmärkt sig för att attackera både människor och fenomen på twitter. Vilket kanske inte är så smart med tanke på att han i slutet av sommaren gick ut och berättade att han var utbränd

Men i nuläget verkar det inte som att han har några planer på att avsluta sin Twitter-räd. Och denna gång har 47-åringen valt att gå till attack mot spelet Fortnite och dess spelare. 

Oskulder

Enligt Elon Musk så är alla Fortnite-spelare oskulder och behöver räddas. Tweeten innehöll en bild från något som ser ut som en tidning som förklarar att Elon först köpt spelet och sedan raderat det. Det innehåller även ett citat från miljardären.

"Jag var tvungen att rädda de här barnen från att vara oskulder resten av livet"

Elon Musk köpte Fortnite och raderade det sen. Bildkälla: Twitter/Elon Musk

Fortnite - Epic Games

Epic Games som ligger bakom Fortnite var dock snabba med att svara syrligt på Elon Musks tweet. Så vad svarade de? De fråga varför han inte har byggt färdigt den där rymdstationen på mars som han lovat. 

"Ett helt årtionde, Elon Musk? Bara bygg LOL", skrev Epic Games från användarkontot Fortnite.

Om Elon svarade? Ja, med tre välvalda ord "Verkligheten är svår". 

Fortnite gick till motattack mot Elon Musk. Bildkälla: Twitter/Fortnite

Respons från fans

Tweeten har fått enorm respons och i dagsläget har över 1,1 miljoner valt att gilla original tweeten och totalt har 372 000 valt att vara delaktiga i "konflikten". Men alla är inte emot Elon Musk utan vissa backar honom medan andra väljer att backar Epic Games. 

Är du sugen på att själv ge dig in i twitterbråket så hittar du det här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om ytterligare en kändis som gått till attack mot det populära spelet. Vem kändisen är? Katrin Zytomierska som tycker att föräldrar som låter sina barn spela spelet borde skämmas. Läs hela artikeln här.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Spelar du Fortnite?
Tack för din röst!