Elon Musk, en karaktär från Fortnite
Enligt Elon Musk så kommer Fortnite-spelare att vara oskulder för alltid. - Foto: Fortnite/Evan Agostini/TT

Elon Musk: "Fortnite-spelare kommer alltid vara oskulder"

Elon Musk har blivit känd för att på senare tid gå till attack mot de flesta på Twitter. Och nu har det blivit Fortnite-spelares tur att få känna av Musks snabba fingrar.


Elon Musk var länge en stor favorit för många på grund av hans framgångsrika sätt att förändra saker och ting för människan. Men på senare tid har han snarare utmärkt sig för att attackera både människor och fenomen på twitter. Vilket kanske inte är så smart med tanke på att han i slutet av sommaren gick ut och berättade att han var utbränd

Men i nuläget verkar det inte som att han har några planer på att avsluta sin Twitter-räd. Och denna gång har 47-åringen valt att gå till attack mot spelet Fortnite och dess spelare. 

Oskulder

Enligt Elon Musk så är alla Fortnite-spelare oskulder och behöver räddas. Tweeten innehöll en bild från något som ser ut som en tidning som förklarar att Elon först köpt spelet och sedan raderat det. Det innehåller även ett citat från miljardären.

"Jag var tvungen att rädda de här barnen från att vara oskulder resten av livet"

Elon Musk köpte Fortnite och raderade det sen. Bildkälla: Twitter/Elon Musk

Fortnite - Epic Games

Epic Games som ligger bakom Fortnite var dock snabba med att svara syrligt på Elon Musks tweet. Så vad svarade de? De fråga varför han inte har byggt färdigt den där rymdstationen på mars som han lovat. 

"Ett helt årtionde, Elon Musk? Bara bygg LOL", skrev Epic Games från användarkontot Fortnite.

Om Elon svarade? Ja, med tre välvalda ord "Verkligheten är svår". 

Fortnite gick till motattack mot Elon Musk. Bildkälla: Twitter/Fortnite

Respons från fans

Tweeten har fått enorm respons och i dagsläget har över 1,1 miljoner valt att gilla original tweeten och totalt har 372 000 valt att vara delaktiga i "konflikten". Men alla är inte emot Elon Musk utan vissa backar honom medan andra väljer att backar Epic Games. 

Är du sugen på att själv ge dig in i twitterbråket så hittar du det här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om ytterligare en kändis som gått till attack mot det populära spelet. Vem kändisen är? Katrin Zytomierska som tycker att föräldrar som låter sina barn spela spelet borde skämmas. Läs hela artikeln här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar du Fortnite?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

1 timme sedan

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

2 timmar sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.