Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ryktet – då kommer PUBG till Playstation 4

- 08/11/2018, 10:11

PlayerUnkowns Battleground har sålt som smör i solsken sedan det kom ut till PC 2017 och Xbox 2018. Nu verkar det som att spelet även kommer till Playstation.

Äntligen en nyhet för alla PUBG-älskare! Enligt rykten kommer spelet till Playstation 4 redan 2018, vilket Eurogamer skrivit om tidigare. 

Ryktena kommer från Daniel Ahmad som arbetar med att analysera tv-spel. Enligt honom så ska spelet lanseras på Playstation 4 redan i december. Vilket alltså skulle innebära att exklusiviteten som varit hos Xbox nu försvinner. 

Rykten känns inte heller otroligt, detta efter att en spelare avslöjat att han sett bilder från spelet läcka via Sonys servrar. Så nu återstår att se om ryktena blir verklighet i december eller om vi får vänta ytterligare.

In game PUBG.
PUBG. Bildkälla: PUBG/Instagram

PUBG

Har du dålig koll på vad PUBG egentligen är? Nyheter24 ger dig en kort förklaring. 

Spelet går ut på att man krigar mot andra spelare på en mindre ö, antalet spelare per match kan uppgå till 100 stycken. Antingen antar du utmaningen ensam alternativt ger du dig ut i en grupp av fyra spelare. 

Varje match börjar med att alla spelare hoppar fallskärm till en mindre ö (cirka åtta gånger åtta kilometer). Väl nere gäller det att komma över vapen och kriga för att överleva. Så hur vinner man då? Antingen som sista spelare eller som lag.

PUBG och Fortnite har en hel del likheter, Nyheter24 har tidigare skrivit om varför Fortnite är bättre än PUBG. Håller du med?

Nyheter24 har tidigare skrivit om Fortnite-proffset Ninja och hur mycket han tjänar. Kan du gissa hur enorm den summan faktiskt är? Här har du svaret.