Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fortnite är bättre än PUBG – här är 5 anledningar varför

- 09/08/2018, 10:35 -

Det är ingen hemlighet att Fortnite har tagit gamingvärlden med storm. Ändå så envisas PUBG-spelare med att deras spel är bättre. De har sjukt fel och här är 5 anledningar varför.

Det är ingen hemlighet att Fortnite, just nu, är det bästa spelet som finns tillgängligt på marknaden för seriösa gamers med självrespekten intakt. 

Trots det fruktansvärt självklara faktumet så envisas fortfarande PUBG-gamers med att argumentera för varför PUBG skulle vara så himla mycket bättre.

Vet du vad? De har något så fruktansvärt fel i sin analys. Här är 5 anledningar varför Fortnite slår PUBG med hästlängder!

Screenshot från Fortnite
Screenshot från superspelet Fortnite! Bild: Youtube

A-kändisarna spelar Fortnite, inte PUBG

Den här punkten visade sig vara rätt så svår att skriva. Vilken av alla kändisar ska man använda som exempel liksom? Ska vi nämna Drake? Travis Scott, eller kanske Zlatan Ibrahimovic? Hela trion är ju trots allt bra exempel på kändisar som har fattat vilket spel som gäller.

Pssst.... alltså Fortnite, inte PUBG.

En fruktansvärt bättre community

Alla som spelar Fortnite eller PUBG vet redan om detta. Det är ju inte en hemlighet att Fortnite communityn är mycket mer vänlig, roliga och uppmuntrande än PUBG:s.

PUBG kan förknippas med risiga spelare, dåliga streamers och en minst sagt toxic ton online. Hur kan någon ens gilla det? Sjukt.

Memelords spelar Fortnite

Har ni någonsin sett en youtube-video då folk dansar som karaktärerna i PUBG? Nej, tänkte väl.

Fortnite är en memefabrik som håller sig uppdaterad med vad folket tycker om. Till skillnad från PUBG-entusiaster som fortfarande tycker att det är helkul att ropa ryska svordomar i mikrofonen.

PRO-Gamers spelar Fortnite, inte PUBG

Det är ingen hemlighet att de som inte klarar av att skjuta, leta saker OCH bygga samtidigt förhåller sig till PUBG. Personer som kan multitaska, tänka utanför boxen och leverera pro-plays spelar Fortnite.

Så vill du spela med sämre spelare, köp PUBG.

Gratis är gott, även på 6 plattformar!

Till skillnad från PUBG som kostar cirka 300 kronor att köpa så är faktiskt Fortnite helt gratis. Sjukt va? Inte nog med det så kan du spela Fortnite på hela 6(!) stycken plattformar medan PUBG endast kan spelas på fyra...

Gratis + bättre tillgänglighet + bättre spel = Fortnite

Du kanske känner till Fortnite-proffset Ninja? Ja, han är ju Twitch största streamare så det är inte så konstigt egentligen. Här kan du läsa hur mycket han har tjänat på att streama Fortnite!