Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gusten Dahlin: "Hammarby vinner SM-guld om tre år"

- 23/01/2020, 10:16

Gusten Dahlin från Tutto Balutto är en av de hårdast arbetande journalisterna i Sverige. I Studio Allsvenskan lägger han ut texten om Hammarbys guldchanser, om Djurgårdens möjlighet att försvara titeln, och vad han tycker om landslaget utan Zlatan.

Studio Allsvenskan gästas av Tutto Baluttos Gusten Dahlin! Med sig har han välformulerade och sylvassa funderingar om allt från EM i sommar, om han saknar Zlatan Ibrahimovic, när Hammarby vinner guld, om Djurgården kan försvara sin titel och hur de kommer lyckas i Europa, och hur AIK:s Silly sett ut så här långt.  

Här lyssnar du på Studio Allsvenskans avsnitt med Gusten.

Han avfärdar Häckens och IFK Norrköpings guldchanser och hinner också svara på en hel del lyssnarfrågor.

Gusten Dahlins väg till den mediala toppen har inte varit spikrak och han har bland annat fått sparken från Discovery.  Nu leder han Tutto Balutto, gör Fotbollslabbet och är även involverad i andra sammanhang.

Gusten Dahlin har en sällsynt förmåga att kombinera vältalighet med både djup kunskap och en solidarisk värme som är både tilltalande och underhållande. Han har tillsammans med sin kompanjon Thomas Wilbacher blivit en fotbollsrörelse på egen hand.

Det är alltid suveränt trevligt att lyssna till honom.

Här hittar du avsnittet med Gusten Dahlin.

Här hittar du vår suveräne sajt om den allsvenska fotbollen.