Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Du kommer få svininfluensan"

- 02/05/2009, 12:35 -

Mexikanska stjärnan hostade och fräste snor på motspelarna under CL-match.

Mexikansk fotboll har det inte lätt sen den omtalade svininfluensan brutit ut i landet.

De inhemska matcherna spelas inför tomma läktare och mexikanska fotbollslag är inte välkomna att spela matcher utomlands.

Men mexikanen Hector Reynoso, back i mexikanska Chivas Guadalajara, utnyttjade situationen till det yttersta genom att hota en motståndare och låtsas att han hade svininfluensa själv.

Under en match i sydamerikanska motsvarigheten till Champions League, Copa Libertadores, fick Reynoso ett utbrott på chilenska Evertons argentinske spelare Sebastian Penco.

Reynoso sa:

– Du kommer få svininfluensan!

Men han nöjde sig inte där. Reynoso fortsatte trakassera Penco genom att hosta honom i ansiktet flera gånger och fräsa snor mot honom.

– Jag har lugnat ner mig nu, men vid tilfället reagerade jag och kanske var det olämpligt att göra så, säger Reynoso i efterhand.

– Jag ger min ursäkt till klubben och spelaren. Jag tillhör en klubb med mycket historia och regler och jag vet att jag kommer bli straffad, säger han enligt USA Today.

De två mexikanska lagen som är kvar bland de sista 16 i Copa Libertadores ifrågasätts nu om de ska fortsätta spela.

Se filmen på när Hector Reynoso hostar och spottar snor här:

Skrivet av: