Söndag 16 Maj
Stockholm

Benzema jagas igen

Juventus och Inter intresserade av den franska stjärnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Redan förra sommaren sades han vara på väg bort från Lyon. Men Karim Benzema valde att stanna i Frankrike trots att flertalet storklubbar var intresserade av honom. Nu sätts ryktena om världens kanske mest eftertraktade fotbollsspelare igång igen. Enligt uppgifter från den tyska sajten 4-4-2.com är Juventus och Inter beredda att öppna plånboken för att knyta till sig fransmannen. Men målkungens prislapp är hög och de klubbar som är intresserade av att diskutera en övergång uppges behöva lägga ut åtminstone 30 miljoner euro.

Juventus som är nära att signa Diego från Werder Bremen lär dock få det svårt att finansiera ett köp av Benzema, eftersom att Diego ser ut att kosta klubben omkring 20 miljoner euro. Detta öppnar dörren för Inter och om Zlatan Ibrahimovic skulle lämna, har "Nerazzurri" pengar så det räcker och blir över för att locka Benzema till klubben.

Det återstår dock att se om Lyon är villiga sälja sin stjärna. Benzema som tillhört Ligue 1-klubben sedan 2004 har hunnit med 134 matcher, på vilka han lyckats hitta målet 61 gånger.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela