Aulas: Storklubbar jagar Benzema

"Manchester United, Real Madrid och Barcelona intresserade av Benzema."


Det har länge ryktats om en flytt från Lyon för Karim Benzema. Fransmannen, som har tagit hela Europa med storm, har bland annat kopplats ihop med storklubbar som Inter, Milan, Real Madrid, Barcelona och Manchester United - därav de tre sistnämndas intressen bekräftades av Lyon-presidenten Jean Michel Aulas.

- Det är väldigt smickrande att klubbar som Madrid, Barca och United är intresserade av Karim. Det betyder ju att de även är intresserade av Lyon, säger Aulas enligt spanska AS.

Aulas underströk dock att Benzema inte är till salu. Presidenten menade att de för ett par dagar sedan talade om en prislapp runt 100 miljoner Euros (!) för den unge pärlan.

- Vi talade om den där summan för att få Benzema otillgänglig, för att klargöra att vi inte vill sälja honom när säsongen är slut.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

2 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

idag 07:18
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.