Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Mittens rike vid förlust"

Sport | 30/05/2009 14:41

Tom Prahl vill parkera Trelleborg i övre tabellhalvan.

I vårsäsongens sista match åker Gefle till Trelleborg och Vångavallen för att göra upp om en placering på tabellens övre halva. Gefle ligger överraskande femma inför mötet, jagade av Trelleborg på en sjundeplats.

– Matchens resultat kommer att bli ett omdöme för hur vi klarade vårsäsongen. Vid vinst är vi riktigt bra med och får en hög placering. Vid förlust däremot hamnar vi i mittens rike och gapet till nedflyttningsstrecket minskar. Något vi absolut vill undvika, säger tränare Tom Prahl till klubbens hemsida.

Gefle har bara en förlust i år. Fem segrar och fyra oavgjorda har gjort dem till ett lag att räkna med i vilken match som helst. Något inte många trodde innan säsongen startade.

– Gefle är ett mycket formstarkt lag så det kommer att bli en tuff uppgift. Det är dags att någon knäpper dem i näsan. Men det krävs att vi gör en bra match för att det skall finnas chans till vinst säger Prahl.

Båda lagen har ett starkt kort i sina målvakter. Viktor Noring i Trelleborg och Mattias Hugosson i Gefle utkämpar matchen i matchen.

Trelleborg - Gefle, PPV, 16.00.

Skrivet av: