Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Örebro vill avsluta "snyggt"

Sport | 31/05/2009 08:08

Bassombeng saknas mot Halmstad - Wirtanen från start.

John Alvbåge, stundtals en gigant i Örebromålet, tycker att man borde tagit tre poäng mot Brommapojkarna senast. Resultatet blev istället 2-2.

– Matchen blev som den blev. De spelade ett bra och genomtänkt spel medan vi gjorde precis tvärtom och det straffade sig. Vi är väldigt revanschsugna inför kommande match. Vi vet vilka fel vi gjorde mot BP och vad som krävs för att inte göra om det, säger han till klubbens hemsida.

– Det kommer att krävas väldigt mycket av oss för att kunna vinna, men vi är redo för att ta tre poäng. Vi vill avsluta det här snyggt.

Alvbåge är inte helt nöjd med säsongen.

– Vi har slarvat bort många poäng. Vi har gjort en okej vår, men vi kan mycket bättre, säger han till ÖSK:s hemsida.

Bassombeng får stanna hemma i Örebro när laget åker ned till Halmstad för vårens sista match.

ÖSK-tränaren Sixten Boström menar att inte mycket talar för att han skulle friskna till under söndagen, enligt Nerikes Allehanda.

In som ersättare kommer troligen Tommy Wirtanen. Det är också frågetecken kring Bertin Zé, säger Boström, som klev av lördagens träning med smärtor i ljumsktrakten,

Örebro har inte haft tur på bortaplan under säsongen. Något man vill ändra på med matchen mot Halmstad på Örjans Vall.

– Vinner vi tycker jag att vårsäsongen är okej, då har vi ett skapligt utgångsläge inför hösten. Förlorar vi så är den inte riktigt godkänd, menar Rono Porokara till NA.

Skrivet av: