David Silva intresserar Real Madrid

Spelarens agent ska ha varit i Madrid för att diskutera med Reals sportchef.


Det händer mycket i Madrid just nu. Förutom Kaká verkar Valencias kantspringare, David Silva, vara ytterst nära en övergång till huvudstadsklubben.

Silvas agent, Julio Llorente, ska tydligen ha varit i Madrid i morse för att förhandla fram ett kontrakt med Real Madrids nye sportchef, Jorge Valdano.

Real Madrid väntas betala runt 216 miljoner kronor för 23-åringen, som även har haft Liverpool efter sig.

Valencia tar ett beslut om minst tre dagar, då klubben har ett bolagsmöte.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jagr, 52, historisk och målskytt

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

1 timme sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

1 timme sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

3 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

idag 17:48
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.