Söndag 20 Jun
Stockholm

Chelsea lägger rekordbud på Villa?

Roman Abramovitj är villig att lägga ut 45 miljoner pund.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Han har legat lite i skymundan ett tag, men nu är Chelseas ryske ägare, Roman Abramovitj, redo för att punga ut miljonbelopp för spelare igen. Abramovitj har vid flera tillfällen indikerat att de nya spelarna till mestadels kommer att finansieras av spelarförsäljningar och Abramovitj sägs redan ha klargjort för sina spelare att han vill föryngra den åldrande truppen. Den blåa klubben brukar vanligtvis införskaffa minst en storstjärna per sommar och ryktas återigen vara ute efter Valencias målmaskin, David Villa.

– Rent generellt så föredrar vi att använda internt genererade pengar för att köpa nya spelare, med det menar jag att sälja spelare och köpa nya, har klubbens ordförande, Bruce Buck, tidigare sagt.

Oljemagnaten, som blivit fattigare av finanskrisen, är ändå redo att lägga ut hela 45 miljoner pund eller 547 miljoner kronor, enligt The Guardian. Den 27-årige spanjoren, har även Real Madrids och Barcelonas ögon riktade mot sig. Den otroliga summan förväntas dock skrämma bort de spanska klubbarna.

Det här späder på ryktet att Drogba kan vara på väg bort från Stamford Bridge.

Robinhos övergång till Manchester City, som är den dyraste övergången i brittisk fotbollshistoria, skulle därmed hamna på en klar andraplats.

Villa målar mot England

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela