Onsdag 23 Jun
Stockholm

Villa eller Silva – vem sticker?

Los Che planerar att behålla David Silva och ett rejält bud på Villa trillar in.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

David Villa och David Silva är utan tvekan de två som bär Valencia på sina axlar. Med klubbens enorma skulder och missade Champions League-plats har det dock sagts att de båda kommer att lämna laget till nästa säsong.

Flera klubbar har hört sig för om båda spelarna, men intresset för målsprutan Villa är lite hetare. Real Madrid sägs ha kommit med ett bud på 35 miljoner euro, cirka 385 miljoner kronor, men tänker inte gå högre än så. För bara en miljon euro mer kan Galacticos nämligen aktivera Diego Forlans utköpesklausul i Atletico Madrid.

– Vi är inte de enda på marknaden. Andra lag delar samma intresse, säger Real Madrid-direktören Jorge Valdano enligt Sky Sports.

Hetaste klubben i jakten på Villa nu sägs vara Chelsea som kan tänka sig att betala hela 48 miljoner euro, motsvarande knappt 530 miljoner kronor för skyttekungen från EM 2008 – en summa som i så fall innebär att Valencia kan behålla sin andra superstjärna Silva.

23-åringens pappa och agent, Fernando Silva, har nu fått veta att den enda möjligheten att Silva lämnar Los Che är om det kommer ett bud på Silva som överträffar de som hittills kommit på Villa – vilket inte är sannolikt.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela