Villa vill stanna i Spanien

Målkungen lockas inte av Citys miljoner. Målkungen vill stanna i Spanien.


Ända sedan Abu Dhabi-miljardärerna tog över Manchester City har David Villas namn cirkulerat i samma fack som övriga nyförvärv. Valencias svaga ekonomi och Premier League som allt hetare liga har gjort ryktena om en Villaflytt till England starka. Men målstjärnans agent, Jose Luis Tamargo, slår nu fast en gång för alla:

– Min klient vill inte lämna Spanien. Han är väldigt tydlig med det.

– Hans framtid kommer fortsätta i Spanien, inte utomlands. Det är inte en fråga om pengar, säger Tamargo om sin klients planer.

Även om Villas beslut inte avgörs av mängden eurosedlar så gör Valencias lednings beslut det. För att bli av med skulderna på 75 miljoner euro, knappt 850 miljoner kronor, sägs klubbens ledning ha insett att en försäljning av både David Villa och David Silva kan krävas för att få balans igen.

Därför är David Villa en av världens bästa målgörare

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

2 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?