Eto'o Ronaldos efterträdare?

Ferguson har klargjort för ledningen att Eto'o är den ultimata ersättaren.


Att Manchester Uniteds portugisiske storstjärna, Cristiano Ronaldo, är på väg bort från klubben är det ingen tvekan om. I dagarna accepterade United ett miljardbud från Real Madrid och affären uppges gå i lås senast den 30 juni.

Den engelska klubben, med tränaren Sir Alex Ferguson i spetsen, verkar redan ha hittat den perfekta ersättaren. Enligt The Times ska den skotske tränaren ha pratat med ledningen och klargjort att det är Baras kameruan, Samuel Eto'o, som han vill ha.

Även Manchester City uppges vara ute efter den 28-årige målspottaren, vars dagar i den katalanska klubben är räknade.

Förutom Eto'o ryktas även Bayern Münchens Franck Ribéry och Wigans Antonio Valencia vara på väg till Permier League-mästarna.

Samuel Eto'o och Cristiano Ronaldo

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Fernandes drömvolley gav United-seger

2 timmar sedan

Engström: "Skönt att spräcka målnollan"

igår 21:10
Förra säsongen svarade Röglebacken Adam Engström för nio mål på 52 matcher och slog igenom i SHL. Nu satte han säsongens första mål redan i den fjärde omgången. Skönt att spräcka målnollan, säger 19-åringen efter 3–1 hemma mot Växjö.

Jönsson efter förlusten: "Vi fick en lektion"

igår 20:12
Växjö hade inte en chans borta mot Rögle. Ängelholmsklubben vann med 3–1 – smickrande siffror för SM-guldvinnaren från Småland. Vi fick en lektion i dag, säger Växjötränaren Jörgen Jönsson.

Vasic sena cykelspark räddade poäng åt BP

igår 19:44
Brommapojkarna såg ut att förlora viktiga poäng på hemmaplan. Då klev Nikola Vasic fram på tilläggstid och cykelsparkade in kvitteringen (2–2) mot Norrköping.

Helt lika i Solheim Cup – tre raka för Grant

igår 19:42
Linn Grant har vunnit tre raka matcher och bidragit starkt till Europas upphämtning. Segern som utjämnade till 8–8 lär gå till Solheim Cup-historien. Det var helt sinnessjukt, säger Grant.

VM över för Kessidis – med dubbla misslyckanden

igår 18:20
VM i Belgrad blev ett misslyckande för Alex Kessidis. Ett dubbelt sådant. Svensken får fortsätta att längta efter ett VM-guld och jaga en svensk kvotplats till Paris-OS

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.