Ronaldo till Real för en miljard

Real Madrid bjuder en miljard kronor - Man United har gett tillstånd att prata.


Real Madrid har gett ett bud på Manchester Uniteds superstjärna Cristiano Ronaldo, uppger Uniteds officiella hemsida i dag.

Budet är på 80 miljoner pund, motsvarande runt en miljard svenska kronor. Det är i så fall nytt världsrekord i transfersumma för fotbollsspelare.

Cristiano Ronaldo själv har uttryckt en önskan att lämna klubben och United har gett tillstånd för Real att inleda förhandlingar med portugisen.

Övergången beräknas vara färdig senast 30 juni. Innan dess kommer Manchester United inte göra några fler uttalanden, skriver klubben på officiella hemsidan.

Skrivet av:

Senaste nytt

JVM-stjärnan kan slå legendarens rekord: "Coolt"

Hedman hyllades för 1 000 matcher i NHL

2 timmar sedan
Victor Hedman, 32, firade sin 1000:e match för Tampa Bay i nattens NHL med en 4–0-kross mot Dallas. Svenske stjärnbacken hyllades på isen av lagkamraterna under uppvärmningen.

Gyökeres målsuccé – två mål på fyra minuter

igår 23:20
Viktor Gyökeres målform i Sporting Lissabon håller i sig. När laget ställdes mot Gil Vicente i den portugisiska ligan stod Gyökeres för två mål – på fyra minuter.

Formstarkt Djurgården tog sjätte raka segern

igår 21:18
Hockeyallsvenskans formstarkaste lag heter Djurgården. Hemma på Hovet mot Almtuna kom sjätte vinsten i följd. Stockholmslaget vann med 5–3.

Notan för historiska tv-avtalet: 88 miljarder

igår 21:18
Engelska fotbollsligan Premier League har skrivit ett nytt tv-avtal som sträcker sig över fyra år och är värt 88 miljarder kronor. Jätteavtalet, som är Storbritanniens största någonsin, är tecknat med Sky Sports och TNT Sports och börjar gälla från och med säsongen 2025–26.

Uefas drag: Startar ny Europaturnering

igår 18:54
Europeiska fotbollsförbundet, Uefa, har presenterat en ny turnering för damerna som ska börja säsongen 2025–26.