Inter: "Zlatan till salu för rätt pris"

Skilda meningar i Inter om Zlatans vara eller icke vara.


Det verkar vara skilda meningar i Inter om Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i klubben. Det är allt annat än en hemlighet att Barcelona är intresserade av Ibrahimovic, som under en lägre tid varit på väg bort från den italienska klubben.

Serie A-mästarna har tidigare förnekat att klubbarna har kommit överens om en övergång för svensken. Nu låter det dock annorlunda från klubbens klubbdirektör.

– Om Zlatan drömmer om att spela någon annanstans så får han göra det, men bara om vi får en fullgod ersättning för honom, säger klubbdirektören, Ernesto Paolillo, till Sky Sport Italia, och fortsätter:

– Han är givetvis en stor tillgång och symbol för klubben, men som jag sa, vi måste få rejält betalt och han måste även få ett kontrakt som gör honom glad. Så kommer det ett bud så ska vi utvärdera det, men vi har samtidigt inget emot att behålla honom.

Samtidigt säger Inters president, Massimo Moratti, att Zlatan kommer att stanna.

Det var efter en middag mellan klubbarnas presidenter, som spansk media rapporterade om att en överenskommelse hade gjorts. Inter skulle få pengar och även Samuel Eto'o för svensken. Enligt Moratti kom dock de överens om att det vore bäst om spelarna stannade i sina nuvarande klubbar,

– Vi ägnade en middag åt att reda ut saker och ting efter att vi hört att Ibrahimovic vill till Barcelona. Både jag och Laporta sa till varandra att det är bäst att vi ser till att behålla våra egna spelare, säger Moratti till Sky Sports Italia.

– Vi pratade om hur bra spelarna har varit och jag tror att det blir bäst så här. Laporta är en väldigt trevlig man och middagen slutade väl. Diskussionen är över i det här fallet. Det är alltid snack om Ibrahimovic, men jag tror att han stannar hos oss

Cirkusen runt Ibrahimovic lär fortsätta ett bra tag till.

Skrivet av:

Senaste nytt

Chelsea-stjärna anklagas för rasism

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

1 timme sedan
Det är bortalagens semifinalserie så här långt mellan Edsbyn och Västerås.

Frölunda föll – i stjärnans comeback

2 timmar sedan
Frölundas lagkapten Hanna Olsson slet av muskelsenorna i baksida lår och säsongen såg ut att vara över. Men i den första semifinalen mot Luleå var stjärnan tillbaka. Trots det blev det förlust för Frölunda.

"Bajens" besvikelse: Missar slutspel i cupen

2 timmar sedan
Depp i Hammarby. Jubel i Mjällby. Efter 1–1 går Mjällby vidare till kvartsfinal i svenska cupen – samtidigt som Hammarby är utslaget.

Så stöttades Henke Larsson under den framgångsrika karriären: ”Det är respekt”

idag 16:52
Henrik Larsson slog igenom ordentligt i och med Sveriges VM-brons i fotboll 1994. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om den folkkära fotbollsikonen.

Studio Allsvenskan: "Det är det värsta jag har sett"

idag 16:01
Malmö FF:s backstjärna Martin Olsson, 36, knockade Varbergs Robin Tranberg. Det får poddstjärnan Marcus Birro att rasa. – Det är det värsta jag har sett, säger han i Studio Allsvenskan.