Zlatan värd en miljard enligt agenten

- 17/03/2009, 16:23 -

Men Mino Raiola säger nu att Ibrahimovic inte kommer att byta klubb mot Inters vilja.

När Nyheter 24:s bloggare Ola Wenström efter förlusten mot Manchester United frågade Zlatan Ibrahimovic om han kan stanna i Inter och tro att han kan vinna Champions League, fick han efter en liten tvekan svaret:

Jag vet inte... Vi får se, sa Zlatan Ibrahimovic till Viasat Sport.

Nu kommenterar Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola det uttalandet.

– Med det "vi får se" ville han bara säga att först gäller det att vinna scudetton eller italienska cupen, sen är det dags för Champions League... men frågar du mig om han är förbannad över att ha åkt ur Champions League så svarar jag ja, väldigt förbannad. Han har mer ont i magen än de andra efersom Champions League är den enda titeln han saknar, och han vill vinna den till varje pris, säger Mino Raiola.

Agenten, som i en tidigare intervju sa att "om Zlatan bestämmer sig för att lämna, då kan ni vara säkra på att han kommer att lämna" verkar nu ha ändrat sig.

– Han har ett kontrakt på fyra år och för tillfället respekterar vi det, det är inga problem med det. Antingen släpper Inter honom eller så går hans kontrakt ut: utan att Inter är med på det kan inte Zlatan lämna, säger Raiola enligt La Gazzetta dello Sport.

Mino Raiola är övertygad om att Zlatan är värd betydligt mer pengar i dag än när Inter köpte honom för 227 miljoner kronor.

– Ibrahimovc är värd 100 miljoner euro, men han kommer inte att flytta, säger Mino Raiola till La Gazzetta dello Sport.

100 miljoner euro = 1,1 miljard kronor.

Skrivet av: