Barca oroade för Zlatans karaktär

"Är han en otrevlig typ", undrar Barcelona-presidenten.


Barcelona är oroade för Zlatan Ibrahimovics heta temperament - och det senaste bråket med Kim Källström har inte gjort situationen bättre direkt.

Det är ingen hemlighet längre att Barcelona försöker värva Ibrahimovic, men när klubbens president Joan Laporta nyligen träffade Interpresidenten Massimo Moratti för ett möte om svensken nyligen så handlade frågorna mer om karaktären än om transfersummor.

– Jag har läst och hört siffror och byten med Eto'o, men sanningen är att Laporta inte tog upp något sådant. Däremot visade han intresse för detaljer som i vanliga fall inte kommer upp när det handlar om transferdiskussioner, säger Moratti till La Gazetta dello Sport.

Barca är seriöst oroade över Zlatans karaktär och hur han ska fungera i laget.

– Laporta frågade om Ibra hamnar i gräl med lagkamrater och publik, som det sagts om honom. Om han är en otrevlig typ, säger Moratti till Gazettan.

Men Moratti lugnade Barcapresidenten och tog Zlatan i försvar.

– Jag berättade sanningen, att Zlatan är en väldigt sympatisk kille som det lyser om. Som är glad och hjärtlig, och framför allt ett seriöst proffs. Hos oss gör han sitt jobb fullt ut. Det är min åsikt angående Ibra, säger Moratti till La Gazetta dello Sport.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!