Guardiola kräver att Zlatan ställer in sig

Zlatan Ibrahimovic kan anlända till Barcelona redan på onsdag.


Barcelonatränaren Pep Guardiola kräver att Zlatan Ibrahimovic sätter sig på första bästa plan när den något infekterade affären med Samuel Eto'o är klar. Det mesta pekar på att det kan ske redan på onsdag.

– Om affären blir klar i dag eller i morgon kommer Zlatan definitivt att flyga till Barcelona direkt. Guardiola vill ha hit honom så fort som möjligt för att han ska bekanta sig med truppen och lära känna alla så fort som möjligt, säger en källa till Aftonbladet.

Inte förrän Samuel Eto'o har kommit överens med Inter kommer svensken att släppas iväg till Barcelona, enligt en källa som har god insyn i klubben. I annat fall väntar match mot Chelsea och lagresa till Boston.

– Allt hänger på Eto’o, säger källan till Aftonbladet.

I natt, svensk tid, deltog Zlatan i Inters träning på Rose Bowl, Pasadena, där matchen mot Chelsea ska spelas tidigt på onsdagsmorgonen. I den 34-gradiga värmen avslutades träningen med en internmatch. Om Inter kommer överens med Eto'o var det svenskens sista träning med den italienska mästarklubben.

Efter Chelseamatchen åker Inter till Boston för förberedelser inför matchen mot Milan som äger rum på söndag i Foxborough, Massachusetts.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!