Zlatans första Barca-titel

Jubel när Zlatan spelade fram till Messis 1-0 mål.

Barcelona vann den spanska supercupen med sammanlagt 5-1 efter kvällens förkrossande hemmaseger med 3-0 mot Athletic Bilbao.

Zlatan Ibrahimovic gjorde sin tävlingsdebut för klubben och var med i startelvan.

Svensken började tveksamt men efter 40 minuters spel kom en klassisk uppvisning. Ett högerinlägg togs ner på bröstet och sedan gjorde Ibra en akrobatisk volleyspark - som dock räddades av målvakten.

I början på andra halvlek spelade Zlatan snyggt fram Messi på högerkanten som gjorde ett ryck och satte 1-0 målet. Jublet visste inga gränser!

I den 55:e matchminuten spelade Zlatan återigen in en grym pass i målområdet som precis gick förbi Messi.

När svensken byttes ut femton minuter senare gick han av planen till stående ovationer.

Efter en medelmåttig träningsmatch mot Manchester City tidigare i veckan visade Zlatan att han har den teknik och briljans som Barcelonaklacken förväntar sig.

I kvällens möte gjorde Messi både 1-0- och 2-0-målen. 3-0-målet sattes av inhopparen Bojan.

Närmast väntar ligapremiären mot Sporting Gijon, på måndag om en dryg vecka.