Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Ibra" sågas efter supercupfinalen

Sport | 29/08/2009 12:46

"Han behöver mer tid", säger tränaren Pep Guardiola om Ibrahimovic.

Förväntningarna på Barcelonas stjärnvärvning, Zlatan Ibrahimovic, är skyhöga. Sågningarna efter "Ibras" bleka insats i gårdagens supercupfinal mot Sjachtar Donetsk har inte heller låtit vänta på sig.

Italienska Il Giornale skriver att att nyförvärvet försvann mer och mer ju längre matchen gick, medan La Republicca gett Ibrahimovic det lägsta betyget av alla Baraspelare – 5,5.

– Jag känner mig inte hundra än, konditionsmässigt och fysiskt, men det är normalt. Jag har bara tränat en vecka och hoppade över försäsongen, säger Ibrahimovic till Expressen.

Även engelska Daily Mail sågar 27-åringen och menar att Zlatan befann sig helt och hållet i Lionel Messis skugga och att han var en flopp.

Den katalanska pressen menar å andra sidan att nyförvärvet befinner sig i en upplärningsstadie och att det inom en snar framtid kommer att klicka för svensken.

– Ibrahimovic är en så pass bra spelare så att han kommer att lyckas anpassa sig till vårt spelsystem. Just nu har vi ett litet problem eftersom han inte tränade tillräckligt när han var skadad. Han behöver lite mer tid, säger traänaren Pep Guardiola enligt SVT.

Skrivet av: