Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan utbytt när Barca tog andra titeln

Sport | 28/08/2009 23:39

Svensken väntar fortfarande på sitt första mål efter att ha förblivit mållös i Barcelonas segermatch i Supercupen mot Sjachtar Donetsk.

Zlatan Ibrahimovic blev under sina år i Inter nästan aldrig utbytt. Men anfallaren spelar inte i Inter längre. Och i Barcelona finns det få heliga kor - Zlatan är ännu inte en av dem.

Just det blev extra tydligt när den svenske superanfallaren fick lämna planen efter 81 minuter in i Supercupen mot Sjachtar Donetsk.

Det blev till slut Pedro som fick avgöra en tråkig och tempofattig match som slutade 0-0 vid full tid. Messi hittade med en elegant passning Pedro i straffområdet i den 115:e minuten, den 22-årige spanjoren tog emot och rullade kyligt in bollen till vänster om målvakten. Pedro bytte för övrigt av Zlatan.

Zlatan då? Supersvensken försökte, men hade en ganska anonym kväll. Alltför ofta syntes det att den förre Interstjärnan ännu inte anpassat sig till "Barcas" mer rörliga anfallsmönster.

På måndag har Zlatan återigen chansen att spräcka målnollan när Barcelona spelar sin i La Liga-premiären hemma mot Sporting Gijon.

Skrivet av: