Tisdag 15 Jun
Stockholm

Elfsborg avfärdade miljonbud på Avdic

Serie B-klubben Reggina bjöd nio miljoner kronor för Denni Avdic. Rosenborg ryckte i Stefan Ishizaki.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bara några timmar innan transferfönstret stängde försökte storklubbarna att värva Elfsborgs Denni Avdic och Stefan Ishizaki. I slutet av förra veckan lade Serie B-klubben Reggina ett bud på Avdic på nio miljoner kronor, vilket Elfsborg ratade.

Klubbledningen förnekar Borås Tidnings uppgifter om miljonbudet, men bekräftar att Elfsborg fört diskussioner med ett flertal italienska klubbar angående Avdic.

– Reggina är en av de klubbar vi pratat med, men vi har inte fått något bud. Det funkar inte så, säger klubbchefen Stefan Andreasson till Borås Tidning.

– Vi gör inte affärer i sista minuten. Att någon dyker upp som gubben i lådan fem i tolv utan att ha förmedlat några kontakter tidigare. Det känns inte speciellt seriöst och det här vet italienarna om. Gör vi affärer har det förberetts genom en längre relation, säger Andreasson.

För bara några dagar sedan informerades Avdic om intresset, vilket också hans agent Jonas Svensson bekräftar.

– Lite chockad blev man ju när det kom så plötsligt. Men jag vet ju samtidigt att mycket ska stämma för att det ska bli något, säger Avdic till Borås Tidning.

Rosenborg försökte värva Stefan Ishizaki bara några timmar innan transferfönstret stängde den 31 augusti. Men även där sade Elfsborg nej.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela