Söndag 4 Dec
Stockholm

Rubarth slutar i AIK

Publikfavoriten tackar för sig på söndag efter åtta säsonger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mats Rubarth har gjort sitt i AIK. Efter en överenskommelse mellan anfallaren och klubben har de bestämt sig för att gå skilda vägar. Det blev åtta säsonger för publikfavoriten som gör sitt avslut på söndag på Råsunda mot Helsingborg.

– AIK och jag är överens om beslutet. Det känns tråkigt på många sätt men samtidigt känns det som en bra tid att gå vidare, säger Rubarth på AIK:s hemsida.

Han är en AIK-profil som gjort sig känd genom sina aviga finter. Den senaste tiden har 31-åringen haft svårt att platsa i startelvan på grund av skador.

– AIK och jag är överens om beslutet. Det känns tråkigt på många sätt men samtidigt känns det som en bra tid att gå vidare, säger Rubarth.

Rubarth har spelat i den svartgula tröjan i 182 matcher, och gjort 26 mål. På söndag mot Helsingborg på hemmaplan gör han sitt sista framträdande.

– Det är inte många spelare som betytt så mycket för sin klubb som Mats - både som profil och fotbollsspelare. Det är alltid tråkigt att behöva skiljas åt men båda parter var överens om att detta var en bra tid att gå skilda vägar, säger sportchefen Ola Andersson.

Se ett målkollage med Mats Rubarth nedan.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.