Avslöjat - Nannskog i slagsmål på nattklubb

"Plötslig låg det två stycken Daniel på marken och gick loss på varandra".


Under säsongen 2007 sänkte Stabaeks svenske anfallare Daniel Nannskog Tromsö med fyra mål. Det ville han fira.

Han och lagkamraterna gick ut på nattklubb i Oslo. Där befann sig också Tromsös Daniel Fredheim Holm.

Nu avslöjar Vålerengen-spelaren Freddy dos Santos att Fredheim och Nannskog började slåss. I Dos Santos nyutkomna självbiografi "Mitt liv som ganska bra fotbollsspelare" beskriver han hur kvällen spårade ur.

"Nannskog gick bort till honom (Fredheim Holm) och tryckte upp fyra fingrar i ansiktet på honom. Han avfyrade ett hånleende och gjorde allt han kunde för att reta Fredheim Holm", skriver han.

Men den gången lät Fredheim Holm hånet passera. Det var först senare på kvällen det urartade.

Nannskog var tydligen inte klar med förnedringen och bestämde sig för att testa Fredheim Holms tålamod. En gång till gick han fram och tryckte upp fyra fingrar i ansiktet på honom och hånade honom för hans oförmåga att träffa mål.

"Skillnaden var att nu ville han slåss. Förra gången han viftade slog Daniel bara bort hans hand. Han nappade på sydsvenskens kampinbjudan och plötsligt låg det två stycken Daniel på marken och gick loss på varandra", skriver Dos Santos.

Vakterna var tvungna att gripa in och sära på bråkstakarna. Nannskog förnekar inte bråket.

– Det ska hetsas lite mellan klubbar och spelare. Som det skrivs i boken var det inte så allvarligt . Det var med i glimten i ögat, en oskyldig grej och ingen big deal, säger Nannskog till Verdens Gang.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!