Rikard Norling till Ålborg?

Klubben letar ny tränare. Norling är en av kandidaterna enligt danska uppgifter.


Rikard Norling är väldigt starkt förknippad med AIK. Så starkt att det kan vara ett problem för honom att ta ett annat lag i Sverige.

Efter att Ålborg sparkade sin tränare Bruce Ricoh letar klubben efter en långsiktig lösning. Under tiden har den förre detta Örgrytespelaren Allan Kuhn tränaransvaret. Ett uttalat mål från klubbens sida är att hitta en ny tränare med "nordisk profil". Tidigare har de förgäves ryckt i Elfsborgs Magnus Haglund. Nu går blickarna åter till Sverige.

Enligt Ekstra-Bladet passar även det faktum att Norling är ung (37 år) och har "oförlösta ambitioner" samt är en "modern tränare med starka ledarambitioner".

Enligt Berlingske Tiderna står Norling redan sedan tidigare på Ålborgs önskelista.

– Varenda tränare som slutar kopplas ihop med oss, så vi håller fast vid att vi inte säger något om någon ny tränare förrän vi har något att meddela, säger Ålborgs sportchef Lynge Jakobse till Berlingske Tiderna.

Skrivet av:

Senaste nytt

Inter tog ny seger

Aranäs åker ur serien

Aranäs har inte haft det lätt i Handbollsligan. Efter matchen mot Önnered på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 36-25 (16-11). Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

Segersviten förlängd för Arsenal

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På måndagen mötte laget Sheffield United och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Sheffield United blev 6-0 (5-0).

Borås Basket vann rysare mot Nässjö

Borås Basket vann på bortaplan mot Nässjö i Svenska Basketligan herr efter en synnerligen jämn match. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Borås Basket vann till slut med fem poäng, 77-72 (21-19, 11-15, 22-19, 23-19).

Hallby vann – efter Charles Hugosons målkalas

Charles Hugoson stod för hela 13 mål för Hallby när laget slog Eskilstuna Guif på hemmaplan i Handbollsligan. Till slut blev det 38-29 (19-17) till Hallby.

Kallas stöd till barnen: Jag är bekymrad

2 timmar sedan
Allt fler unga i Sverige drabbas av psykisk ohälsa. Skiddrottningen Charlotte Kalla har reagerat starkt och har därför engagerat sig i Bris. Jag är bekymrad att så många barn och ungdomar mår dåligt, säger hon.