Lennart Johansson ramlade på galan

Föll och skadade handen strax innan han skulle hålla tal till Pelé.


På Fotbollsgalan i går höll Lennart Johansson ett tal tll Pelé där han kallade brasilianaren för "en av mina allra bästa vänner". Vad publiken inte visste var att Johansson – som i början på juli drabbades av en stroke – strax innan hade ramlat och skadat höger hand. Ändå reste han sig och genomförde sitt översvallande hyllningstal till Pelé.

– Jag har fått reda på att flera medarbetare hjälpte honom med att sätta bandage på handen. Sedan tog han själv beslutet att genomföra prisutdelningen, säger TV4:s producent Pelle Porseryd till Aftonbladet.

Håkan Hellström på Fotbollsgalan:

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

USA tog sjunde raka VM-guldet efter Biles show

Hattrick för Troock – stoppade Nybros segertrend

Nykomlingen Nybros segertrend är över. 0–6 hemma mot AIK blev klubbens första förlust i hockeyallsvenskan. Jag tror det var en läropeng för oss, säger tränaren Tommy Samuelsson till TV4 Play.

Nilsson kan avgå: "Ett av alla tänkbara alternativ"

2 timmar sedan
Karl-Erik Nilsson överväger att avgå efter kritiken. Det berättar Riksidrottsförbundets ordförande för Göteborgs-Posten. "Det är ett av alla tänkbara alternativ", skriver han.

Gör som Sörenstam – spelar mot herrarna

idag 17:30
Amerikanskan Lexi Thompson kommer att pegga upp på nästa veckas PGA-tourtävling i Nevada.

Fotbolls-VM firar 100 år – spelas i sex länder

idag 17:28
Fotbolls-VM firar 100 år 2030 – vilket firas stort och brett. Slutspelet ska spelas på tre kontinenter och i sex länder. "I en splittrad värld är fotbollen enande", säger Fifa-ordföranden Gianni Infantino.

Alexandersson slagen – Hagström tog EM-guld

idag 16:52
Det blev svenskt guld under sprint-EM i orientering. Efter flera år av misslyckanden fick Sara Hagström till sist utdelning och vann före storfavoriten Tove Alexandersson. Det var väldigt oväntat, men plötsligt händer det, säger guldmedaljören.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.