Lennart Johansson ramlade på galan

Föll och skadade handen strax innan han skulle hålla tal till Pelé.


På Fotbollsgalan i går höll Lennart Johansson ett tal tll Pelé där han kallade brasilianaren för "en av mina allra bästa vänner". Vad publiken inte visste var att Johansson – som i början på juli drabbades av en stroke – strax innan hade ramlat och skadat höger hand. Ändå reste han sig och genomförde sitt översvallande hyllningstal till Pelé.

– Jag har fått reda på att flera medarbetare hjälpte honom med att sätta bandage på handen. Sedan tog han själv beslutet att genomföra prisutdelningen, säger TV4:s producent Pelle Porseryd till Aftonbladet.

Håkan Hellström på Fotbollsgalan:

Skrivet av:

Senaste nytt

Polisen: Fotbollsvåldet ökade förra säsongen

Gustavsson om rasismanklagelserna: "Förvånad"

Australiens svenske förbundskapten Tony Gustavsson säger att det är för tidigt att ge besked om lagkapten Sam Kerr får spela i OS efter anklagelser om rasistiska trakasserier.

Klart: Då spelas kvartsfinalerna i svenska cupen

Svenska cupens kvartsfinaler lottades på måndagskvällen och nu är det också klart exakt när i helgen som de fyra fotbollsmatcherna kommer att spelas.

Ante Budimir matchhjälte för Osasuna

1 timme sedan
Osasuna vann hemmamatchen mot Alaves i La Liga i fotboll med 1–0.

Inter tog ny seger

1 timme sedan
Inter och Genoa möttes på måndagen på Giuseppe Meazza. Inter hade åtta vinster i rad i Serie A i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2-1 (2-0).

Aranäs åker ur serien

1 timme sedan
Aranäs har inte haft det lätt i Handbollsligan. Efter matchen mot Önnered på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 36-25 (16-11). Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.