Chile invaderar Spanien

Målkungen "El Niño" Torres kan starta mot ett formstarkt Chile.


EM-mästarna ställs i kväll mot ett formstarkt Chile, som kommer med ett stort självförtroende efter att ha slagit mäktiga Argentina med 1-0 senast. "La Roja" ligger för närvarande på en delad andraplats i det sydamerikanska VM-kvalet och har stundtals spelat riktigt bra. Frågan är om det röda laget, som kommer till Villarreals arena, El Madrigal, kan chocka de regernade EM-mästarna med spelare som Estrada, Medel, Maldonado, Pinto och Beausejour, borta.

För att det är det andra röda laget som är stora favoriter till den här matchen. Spanien har efter EM fortsatt med sitt fina och effektiva spel och har slagit lag som Armenien och Belgien med 4-0 och 2-1.

Spanien kommer till matchen utan skadade Marchena och Iniesta. Enligt AS så kan även Fernando Torres, som har varit skadad under en längre period, starta i anfallet.

Laguppställningar:

Spanien: Iker Casillas - Sergio Ramos, Raul Albiol, Puyol, Capdevila - Santi Cazorla, Xavi, Marco Senna, Riera - Fernando Torres, David Villa

Chile: Bravo - Fuentes, Pablo Contreras, Isla, Celis - Cristian Ál., Mati Fernández, Morales, Alexis - Suazo, Orellana

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

1 timme sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

1 timme sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

2 timmar sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

3 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

3 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.