Fredag 27 Maj
Stockholm

City vill ha Terry - erbjuder Robinho

Robinho kan hamna i Chelsea.
1 av 2
Robinho kan hamna i Chelsea. Foto: SCANPIX/AP
City jagar John Terry.
2 av 2
City jagar John Terry. Foto: SCANPIX/AP

Robinho vill lämna City och kan inkluderas i en bytesaffär för Chelseas John Terry.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Robinho har inte imponerat i Manchester City den här säsongen och i dagarna offentliggjorde han sin vilja att lämna den storsatsande Premier League-klubben.

- Det viktiga är att vara glad. Pengar är inte allt. Här sa (Roberto) Manicini till mig att jag endast skulle få spela då och då. Det kunde jag bara inte acceptera och det sa jag till honom. Det är ju ett VM-år, lät det från den 25-årige spelaren när han för ett brasilianskt radioprogram förklarade sin vilja.

Den förre Real Madrid-spelaren har sedan tidigare kopplats ihop med de brasilianska storklubbarna Santos och Sao Paulo samt spanska Barcelona. Men enligt Guaridan kan Manchester City ha andra planer för den lille stjärnan.

Enligt tidningen funderar City på att inkludera Robinho i en bytesaffär för Chelseas mittbacksklippa John Terry. Guardian menar att den engelske landslagskaptenen inte är så nöjd i klubben som han verkar och med Citys kapacitet att fördubbla 29-åringens nuvarande lön på 1,7 miljoner kronor per vecka kan en affär inte uteslutas.

Robinho värvades inför säsongen 2008 för nästan 410 miljoner kronor från Real Madrid. Han blev då den dyraste värvningen i ligans historia.

Kommentera
Kopiera länk
Dela