Robinho kan hamna i Chelsea.
1 av 2
Robinho kan hamna i Chelsea. - Foto: SCANPIX/AP
City jagar John Terry.
2 av 2
City jagar John Terry. - Foto: SCANPIX/AP

City vill ha Terry - erbjuder Robinho

Publicerades: 27 Jan 2010, 18:59, Uppdaterades: 27 Jan 2010, 21:39

Robinho vill lämna City och kan inkluderas i en bytesaffär för Chelseas John Terry.


Robinho har inte imponerat i Manchester City den här säsongen och i dagarna offentliggjorde han sin vilja att lämna den storsatsande Premier League-klubben.

- Det viktiga är att vara glad. Pengar är inte allt. Här sa (Roberto) Manicini till mig att jag endast skulle få spela då och då. Det kunde jag bara inte acceptera och det sa jag till honom. Det är ju ett VM-år, lät det från den 25-årige spelaren när han för ett brasilianskt radioprogram förklarade sin vilja.

Den förre Real Madrid-spelaren har sedan tidigare kopplats ihop med de brasilianska storklubbarna Santos och Sao Paulo samt spanska Barcelona. Men enligt Guaridan kan Manchester City ha andra planer för den lille stjärnan.

Enligt tidningen funderar City på att inkludera Robinho i en bytesaffär för Chelseas mittbacksklippa John Terry. Guardian menar att den engelske landslagskaptenen inte är så nöjd i klubben som han verkar och med Citys kapacitet att fördubbla 29-åringens nuvarande lön på 1,7 miljoner kronor per vecka kan en affär inte uteslutas.

Robinho värvades inför säsongen 2008 för nästan 410 miljoner kronor från Real Madrid. Han blev då den dyraste värvningen i ligans historia.

/
/
/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

Sensationen Muchova – för mycket för världstvåan

Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

2 timmar sedan
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

3 timmar sedan
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Micke Leijnegard växte upp utfattig i kritiserad sekt: "Gud skulle försörja pappa"

idag 15:17
Micke Leijnegard är en av SVT:s mest folkkära profiler och har varit programledare för Mästarnas mästare och Duellen. Här är allt du vill veta om 58-åringens familj, inkomst och uppväxten i Maranatarörelsen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.