- Foto: Scanpix

Argentinas DC-kapten: "Sverige får fördelar"

Tito Vasquez, kapten i Argentinas Davis Cup-lag, anser att det är orättvist att Sverige har tagit ut fem spelare istället för fyra.– De är i en position där de kan byta ut en spelare väldigt sent, säger Vasquez.


Den svenska Davis Cup-truppen till helgens möte med Argentina består av fem spelare: Robin Söderling, Andreas Vinciguerra, Simon Aspelin och Joachim "Pim-Pim" Johansson.

Den sistnämnde är med för att försöka bli uttagen i en av singlarna – och han verkar lyckas. Nyheter24 skrev tidigare på tisdagen att "Pim-Pim" kan komma att peta Andreas Vinciguerra.

Argentinas kapten Tito Vasquez tycker att det är orättvist att Sverige har tagit ut fem spelare, medan man själva bara har fyra med sig.

– Ja, jag tycker att Sverige får en orättvis fördel. De är i en position där de kan byta ut en spelare väldigt sent. Den möjligheten har inte vi. Det känns orättvist, sa Vasquez på tisdagens presskonferens.

Argentinas trupp består efter flera återbud på grund av skador av: Eduardo Schwank, Horacio Zeballos, Leandro Mayer och Federico Del Bonis.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!