1 av 4
- Foto: BILDBYRÅN
22-åringen var naturligtvis glad efter segern.
2 av 4
22-åringen var naturligtvis glad efter segern. - Foto: BILDBYRÅN
3 av 4
- Foto: Nyheter24.se
4 av 4
- Foto: Nyheter24.se

Mayer: "Jag tror att Argentina kan vinna"

Leonardo Mayer slog en tröttkörd Joachim "Pim-Pim" Johansson efter fyra set och kvitteringen i matcher var därmed ett faktum. Det var naturligtvis en glad Mayer som efteråt gav sin syn på drabbningen.- Jag är väldigt glad över att ha slagit honom, säger argentinaren till Nyheter24.se.


Efter att ha förlorat första set mot Joachim "Pim-Pim" Johansson spelade argentinaren Leonardo Mayer upp sig rejält. Med tre raka set såg 22-åringen till att kvittera Sveriges ledning.

Det var naturligtvis en meriterande seger för Mayer, som var mer än nöjd efter matchen.

- Det var en svår match. Underlaget är väldigt snabbt och han är en bra spelare. Han har förvisso inte spelat mycket, men han har tränat en hel del. Jag gjorde en bra match och lyckades till slut vinna, säger han till Nyheter24.se.

- Han är en bra servespelare. Han riskerar mycket men han är väldigt svår att möta, så jag är väldigt glad över att ha slagit honom, fortsätter han.

Hur ser du på Argentinas chanser nu?

- Nu står det 1-1. I morgon spelas dubbeln som kommer att bli väldigt tuff, men jag tror att Argentina kan vinna och sedan får vi se vad som händer på söndag.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!