Robert Liindstedt, Robin Söderling, Horacio Zeballos och Leonardo Mayer. Den sistnämnde har blivit ersatt av David Nalbandian.
1 av 2
Robert Liindstedt, Robin Söderling, Horacio Zeballos och Leonardo Mayer. Den sistnämnde har blivit ersatt av David Nalbandian. - Foto: BILDBYRÅN
Janne Gunnarsson tror på en svensk seger.
2 av 2
Janne Gunnarsson tror på en svensk seger. - Foto: BILDBYRÅN

Experten: ”Sverige har en riktigt bra chans”

Det står 1-1 i matcher och det är dagens dubbel som kan avgöra drabbningen mellan Sverige och Argentina. Trots David Nalbandians comeback tror ändå experten Janne Gunnarsson att Sverige kommer att ta ledningen.- Jag tror att Sverige kommer att vinna, säger han till Nyheter24.se.


Det står 1-1 i matcher och nu stundar det som kan komma att avgöra drabbningen mellan Sverige och Argentina. Det är nämligen dags för dubbeln där det svenska laget ställer upp med Robin Söderling och Robert Lindstedt medan de sydamerikanska gästerna mönstrar med Horacio Zeballos och den återvändande David Nalbandian.

- Jag tror att Sverige har en riktigt bra chans. Söderling är en av världens bästa tennisspelare som är väldigt bra på dubbel. Även även Lindstedt är stabil, säger SVT:s expert Janne Gunnarsson till Nyheter24.se.

Den tidigare världstrean Nalbandian kommer även att spela den kommande matchen.

- Det är ett litet osäkert kort nu när Nalbandian kommer tillbaka. Men jag tycker ändå att Sverige kommer att vinna. Både Lindstedt och Söderling servar så pass bra, så att jag tror att argentinarna kommer att få problem med deras servegame.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter chocksegern i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.