Måndag 2 Aug
Stockholm

Efter sexhärvan - nu är Benzema redo för VM

Karim Benzema har haft en tung period i Real Madrid och dessutom varit inblandad i en uppmärksammad sexhärva, men nu är han trots allt redo för VM. "Jag har fått tillbaka passionen", säger fransmannen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

FRANKRIKE. Karim Benzema var en av Real Madrids stjärnvärvningar förra sommaren, men väl under säsongen har han stått i skuggan av Gonzalo Higuaín, som öst in mål på löpande band.

Läget förvärrades ytterligare när det för ungefär två veckor sedan avslöjades att han var inblandad i en omtalad sexhärva med en underårig prostituerad i huvudrollen. Men ska man tro Benzema har han glömt händelserna och vill fokusera på det kommande VM-slutspelet i Sydafrika.

- Jag hade passionen när jag kom hit till Real, men jag förstår att jag förlorade den lite grann. Nu är den tillbaka. Jag är hungrig, även om det gäller fem minuter eller fem sekunder, säger Benzema till L'Equipe.

"Redo att spela för Frankrike"

Förbundskaptenen Raymond Domenech har uppdraget att välja ut 23 spelare till VM, och nu kan han äntligen räkna med William Gallas, som bekräftar att han är redo för ännu ett mästerskap.

- Hade det inte varit möjligt så skulle jag ha dragit mig ur. Men just nu känner jag mig bra och redo att spela för Frankrike, säger Gallas.

Den franske backen har dragits med en vadskada som hållit honom borta från spel sedan slutet av mars, men han lär alltså vara redo när VM startar i början av juni.

Kommentera
Kopiera länk
Dela