Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronaldos comeback skjuts upp - igen

Sport | 14/01/2009 22:08

Den förre storspelaren tappar kilon. Trots det kan comebacken dröja ända till mars.

Ronaldos långa väg mot sin efterlängtade comeback har drabbats av ytterligare ett bakslag. Spelaren känner sig inte redo. Anfallaren, som av många anses vara den bästa fotbollsspelaren genom tiderna, ådrog sig en allvarlig knäskada under en ligamatch med hans dåvarande klubb Milan i februari förra året.

Sedan dess har den nu 32-årige brassen hunnit samla på sig ett par extrakilon, träna med brasilianska Fluminese för att sedan skriva på för den värsta rivalen, Corinthians. Trots den hårda tiden har dock Ronaldo inte gett upp och har hårdtränat med sin nya klubb, och enligt Ronaldo har det gett resultat.

– Jag har tränat på bra och tappat i vikt. Men vi kan inte sätta ett datum för min comeback. Det kommer inte att hända den här månaden, kanske inte ens i februari. Jag är fortfarande inte redo att spela, säger han till AP.

Ronaldo menar att han har tränat väldigt hårt att han är halvvägs att nå sitt mål - att gå ned sex kilo. Trots det kan vi få vänta ända till mars för att se den trefaldige FIFA World Player of the Year.

– Det smartaste vore att vänta tills jag är hundraprocentig innan jag går in på planen.

Fenomenet Ronaldo

Skrivet av: