Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Milan fortfarande närmast för Agger

Sport | 15/01/2009 12:12

De kraschade kontraktsförhandlingarna med Liverpool kan ta Agger till Milan.

Danske Daniel Agger har fortfarande inte lyckats komma överens med Liverpool om en förlängning av det nuvarande kontraktet. 24-åringen kräver, enligt Daily Mail, en veckolön på 60 000 pund, cirka 750 000 kronor, vilket är dubbelt så mycket som hans nuvarande veckopeng. Liverpool, som har det bra ställt på backfronten, är inte villiga att erbjuda Agger den summa pengar och med Martin Skrtel tillbaka från skada och Sami Hyypiä nära en kontraktsförlängning är det troligt att Agger byter klubb.

Parternas splittrade syn på kontraktets villkor pekar på att försvarsbehövande Milan värvar Agger. Mittbackens agent Per Steffensen befann sig nyligen i Milano och träffade där två representanter för Milan över en lunch.

Liverpool nekade i början av januari ett bud på knappt 100 miljoner från Milan, men de rödsvarta har länge varit ute efter Agger och kan därför tänkas lägga ett högre bud. Samtidigt vill Liverpools tränare Rafael Benitez värva backen Anderson från brasilianska Fluminense, vilket ytterligare ger Agger skäl att röra på sig.

Se Aggers supermål mot West Ham

Skrivet av: