Agger allt närmare Milan

Italienarna är beredda att betala 85 miljoner kronor för Liverpools dansk.


Efter att Liverpools danske mittback Daniel Agger har tackat nej till att förlänga sitt kontrakt med den engelska klubben talar det mesta för att han är på väg bort från klubben. Till sommar får han lämna för 74 miljoner kronor.

Milan är i stort behov av en mittback omedelbart, och en ersättare till Maldini på längre sikt. Nu jobbar klubben på att försöka värva Agger direkt. Enligt La Gazzetta dello Sport – som vanligtvis har bra ingångar i Milan – uppger att klubben är beredda att betala mellan 85-90 miljoner kronor.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.