Inget Hull för Steve Finnan

Oväntade upptäckter under läkarundersökningen stoppar Steve Finnan från Hull.


Den obligatoriska läkarundersökningen visade att det varken finns eller blir något Hull för Steve Finnan. 32-åringen visade sig ha ett allvarligt muskelproblem i sitt vänstra lår och övergången från Espanyol till Premier League-laget stoppas nu. Enligt Daily Mail har Finnan dragits med skadeproblemen sedan i november och har därför inte kunnat spela fullt ut för sin spanska klubb.

Beskedet är ett hårt slag mot den förre Liverpoolbacken som bara gjort fyra matcher i La Liga sedan ankomsten till klubben i somras. Skadeproblem har hindrat honom och den lårskada han ådrog sig i höstas kan nu hota hela hans karriär. Under sin tid i Liverpool skaffade sig Finnan ryktet som en av de mest pålitliga högerbackarna i ligan. Men hans femåriga episod på Anfield tog slut efter upprepade skadeproblem. Något som nu har visat sig vara ett fortsatt ågren för irländaren.

Hulls tränare Phil Brown tvingas nu rikta blickarna åt annat håll i jakten på spelare som kan hjälpa laget tillbaka till höstens storform. Nykomlingen ligger för tillfället på en åttonde plats i Premier League, vilket ändå får ses som en stor skräll.

Steve Finnan har gjort en del för Liverpool

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.