Måndag 5 Dec
Stockholm

Inget Hull för Steve Finnan

Oväntade upptäckter under läkarundersökningen stoppar Steve Finnan från Hull.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den obligatoriska läkarundersökningen visade att det varken finns eller blir något Hull för Steve Finnan. 32-åringen visade sig ha ett allvarligt muskelproblem i sitt vänstra lår och övergången från Espanyol till Premier League-laget stoppas nu. Enligt Daily Mail har Finnan dragits med skadeproblemen sedan i november och har därför inte kunnat spela fullt ut för sin spanska klubb.

Beskedet är ett hårt slag mot den förre Liverpoolbacken som bara gjort fyra matcher i La Liga sedan ankomsten till klubben i somras. Skadeproblem har hindrat honom och den lårskada han ådrog sig i höstas kan nu hota hela hans karriär. Under sin tid i Liverpool skaffade sig Finnan ryktet som en av de mest pålitliga högerbackarna i ligan. Men hans femåriga episod på Anfield tog slut efter upprepade skadeproblem. Något som nu har visat sig vara ett fortsatt ågren för irländaren.

Hulls tränare Phil Brown tvingas nu rikta blickarna åt annat håll i jakten på spelare som kan hjälpa laget tillbaka till höstens storform. Nykomlingen ligger för tillfället på en åttonde plats i Premier League, vilket ändå får ses som en stor skräll.

Steve Finnan har gjort en del för Liverpool

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.