Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaká dissar Manchester City

- 20/01/2009, 03:16 -

Kaká har bestämt sig. Han stannar i Milan och dissar superbudet från City.

100 miljoner pund, drygt 1,2 miljarder kronor, kunde Milan ha inkasserat om de sålt Kaká. Och han själv då? Jo, tre miljoner i veckan. Men nu har Kaká bestämt sig. Han nobbar superbudet från Manchester City.

– Det var jag som stoppade det, men också han. När jag hörde att han föredrog att stanna, att han inte hade tänkt på att missa möjligheter för en högre lön och att han sätter klubbens värden, vänskap och fansens kärlek över allt annat så sa jag, 'kom hit' och så kramades vi, säger Italiens premiärminister och klubbägaren Silvio Berlusconi till teveprogrammet Processo di Biscardi enligt AC Milan.

Manchester City hade in i det sista hoppats på att köpa ut brassen från Milan.

– Vi säljer in klubbens framtidsplaner till spelaren. Jag har läst mycket om hans kärlek till Milan, men även när folk sa att affären var död så var det inte vår uppfattning, sa Citys Mark Bowen förhoppningsfullt nyligen.

Men nu får de alltså se sina förhoppningar grusas.

– Han har tagit sig bort från marknaden genom det här beslutet att hålla sig till det kontrakt han har med Milan. Kaká är en stor mästare och en stor man, säger Berlusconi till Sky Italia och avslutar:

– För Kaká är pengar inte allt.

Kaká in action:

Skrivet av: