Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Trelleborg sockrar bud till Rasmus

Sport | 21/01/2009 10:33

Klubbdirektören: – Det kan bli så att han förlänger.

I torsdags hade Trelleborgs FF ett möte med Rasmus Bengtsson, och höjde då budet för att mittbacken ska stanna kvar i klubben, skriver Trelleborgs Allehanda.

– Rasmus får fundera över det här nu. Det kan bli så att han förlänger, säger klubbdirektören Lasse Larsson till TA.

Spekulationerna om Bengtsson har varit många den senaste tiden, och 22-åringen har placerats i allsvenska konkurrenter som Hammarby och Malmö FF. Om han inte förlänger kontraktet med TFF finns det risk att han lämnar klubben som Bosman efter säsongen.

– Det är klart att vi sitter i en taskig sits när det gäller Rasmus, säger Lasse Larsson till TA.

För tillfället befinner sig Rasmus Bengtsson på landslagslägret i USA. Klubbdirektören Larsson bekräftar att han ringt till Hammarby för att förhöra sig om intresset för Bengtsson.

Men enligt Larsson har ingen utländsk klubb visat intresse för den reslige mittbacken som spelat 60 allsvenska matcher. Trots det är den alllmänna uppfattningen just nu att alla räknar med att Rasmus lämnar Trelleborg för utlandet i sommar, efter en eventuell succé i U21-EM.

– Det är så Rasmus vill regissera filmen, säger Lasse Larsson som om han själv satt i regissörsstolen skulle göra en rätt annorlunda film.

– Jag skulle vilja ha Rasmus här i tio år till, en spelare att bygga laget kring. Men vi vill absolut inte stoppa en spelare från att bli utlandsproffs.

När Trelleborgs Allehanda påpekar att det är lite märkligt att man läser ena dagen att Rasmus är aktuell för Hammarby och den andra att TFF inte säljer till en allsvensk klubb, svarar Lasse Larsson krasst:

– I den här branschen har allt ett pris.

Skrivet av: