Bruno Fernandes de Souza tränade med resten av laget på lördagen.
1 av 3
Bruno Fernandes de Souza tränade med resten av laget på lördagen. - Foto: Felipe Dana/AP/SCANPIX
Den brasilianske stjärnmålvakten greps för det brutala mordet på mamman till hans nyfödde son.
2 av 3
Den brasilianske stjärnmålvakten greps för det brutala mordet på mamman till hans nyfödde son. - Foto: Alexandre Brum/AP/SCANPIX
Eliza Samudio styckmördades och matades sedan till stjärnans fyra Rottweilers.
3 av 3
Eliza Samudio styckmördades och matades sedan till stjärnans fyra Rottweilers.

Styckmördades och matades till hundarna - stjärnan anhållen

Stjärnmålvakten Bruno Fernandes har arresterats för det brutala mordet på mamman till hans fyramånaders gamla son.


RIO DE JANEIRO. Den brasilianske stjärnmålvakten Bruno Fernandes har arresterats misstänkt för att ha mördat 25-åriga Eliza Samudio, mamman till hans fyramånaders gamle son.

Spelarens 17-årige kusin, som var inblandad i mordet, har efter sju timmars förhör erkänt att Bruno Fernandes lejt en knarklangare för att föra bort Samudio och sedan mörda henne.

Hennes död var brutal. Enligt 17-årigen slogs och stryptes hon ihjäl, innan hon styckades i bitar och sedan matades till Bruno Fernandes fyra, fullvuxna Rottweilers. Hennes kvarlevor blandades med cement och begravdes senare i Fernandes trädgård på hans sommarställe.

Försökte tvinga fram abort

Enligt uppgifter träffade de varandra för första gången på en fest i Rio de Janeiro förra året som arrangerades av Flamengos tredjemålvakt, Paulo Victor. Prostituerade kvinnor hyrdes in och det hela slutade med en gruppsexorgie.

Några månader senare kontaktade Eliza Samudio den 25-årige Flamengo-målvakten, och förklarade att hon var gravid med hans barn. En vannsinnig Fernandes, som redan är gift och har två barn, försökte då tvinga henne att dricka ett medel för att göra abort. Men Eliza, som anmälde spelaren till polisen men som inte fick något gehör, vägrade och till slut födde hon hans son.

Efter födelsen bjöd Eliza in Bruno till ett hotell i smyg för att visa upp sonen. När hon frågade om han kunde stå för underhållet erbjöd han henne 12 000 kronor i månaden. Eliza gick inte med på det och krävde 40 000 kronor i månaden - något som fick honom att reagera och mordhotade henne.

Hittat blod

Rapporter menar att kvinnan försvann den 4 juni. Och misstankar om att målvakten var inblandad på något sätt har funnits sedan länge.

Nu är det mycket som tyder på att han låg bakom hennes dödsfall. Polisen har hittat blodfläckar på både hans bil och hans hem, men vem blodet tillhör har polisen fortfarande inte kommit fram till.

Tränade som vanligt

Fernandes, som tidigare har kopplats ihop med bland annat den spanska storklubben Barcelona, arresterades men släpptes senare fri mot borgen. På lördagen tränade målvakten med resten av laget precis som vanligt, men gav inga kommentarer. Detta skriver ESPN.

Barnet tas hand om den mördade kvinnans föräldrar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!