Onsdag 17 Aug
Stockholm

Storförlust för DIF

1 av 2
2 av 2

BK Häcken tog en meriterande seger på Stockholms Stadion. Djurgården fortsätter att spela med kniven mot strupen och trots Carlos Bandas förhoppningar om ett bra försvarspel, släppte laget in tre mål.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Djurgården kunde inte fortsätta på utstakat spår genom att vinna eller åtminstone ta poäng på hemmaplan mot BK Häcken. Istället blev det förlust med tre mål mot noll.

– Vi är väldigt nöjda med att vi lyckas göra tre mål, säger Häckens tränare Peter Gerhardsson under presskonferensen efter matchen.

Jonas Henriksson gav gästerna ledningen efter dryga kvarten och direkt efter målet valde göteborgslaget att göra ett byte. John Chibuike ut, in kom Paulinho. Sedan dröjde det till den 81:a minuten innan nästa boll rullade in i nät, den gång av Mathias Ranégie.

Målkalaset avslutades av inbytte Paulinho och djurgårdstränaren Carlos Bandas hopp om ett liknande försvarspel som mot Kalmar slog inte in.

– Jag vill tacka gud för målet han gav mig, säger Paulinho till Nyheter24.

Måstematcherna kommer att bli allt mer intensiva för Djurgården framöver när stockholmslaget ser allt mer ut att göra sina grannar sällskap i bottenträsket.

– Vi inleder matchen dåligt. Sista kvarten tar vi över matchen och Kristersson är nära på sitt friläge. Vi tänker fortsätta med våra snabba spelvändningar och det är något vi tar med oss från matchen, säger Carlos Banda på presskonferensen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.