Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

David Beckham stämd för misshandel

Sport | 27/01/2009 10:40

Stjärnan har stämts av en paparazzi för misshandel.

David Beckhams drömstart i sin nya klubb Milan solkades inte bara av bråk med frugan. Nu har han också stämts för misshandel av en amerikansk paparazzi. Det var redan i December förra året som misshandeln ägde rum. I alla fall om man läser vad paparazzin Emicles Da Mata, uppger i sitt vittnesmål.

Han hade stannat sin bil på en gata i Beverly Hills för att knäppa bilder på fotbollshunken. När denne helt plötsligt sträckte sig in genom bilfönstret och gick till attack. Uppenbarligen ska Beckham ha varit ute efter Da Matas kamera som han tog tag i och de båda började slåss. Då blandade sig David Beckhams båda livvakter i.

Emicles Da Mata påstår att han blev nedbrottad av livvakterna och därefter slagen upprepade gånger. Kameran slog de sönder och slängde i en papperskorg. Den skadade fotografen stämmer nu fotbollshunken för överfall och misshandel och begär en okänd summa pengar i skadestånd, enligt TMZ.

Skrivet av: