Fredag 1 Jul
Stockholm

Victoria lämnar David efter bråk

Paret har spenderat de senaste dagarna i konstant bråk över Davids klubbplaner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var en rasande och upprörd Victoria Beckham som helt svartklädd, tog flyget hem till USA. Anledningen är de senaste dagarnas bråk med maken David. Fotbollshunken som gör succé i sin nya klubb AC Milan vill också stanna där permanent. Något som fått Victoria att se rött.

För efter bara några månader i nya hemlandet USA, vill David alltså flytta tvärs över världen ännu en gång. Något som Victoria inte tänker acceptera. Hon vill inte slita barnen från deras nya hem. Och framför allt vill hon inte ta dem till ett land där man inte talar engelska.

– Victoria vill inte slita barnen från deras hem igen, speciellt inte för ett land där man talar ett annat språk. Pojkarna har en hel del kompisar i Los Angeles och är väldigt glada med sin skola. Hon var aldrig riktigt lycklig i Madrid när de bodde där och hon är rädd att det kommer att vara likadant i Milan, säger en källa enligt The Sun.

Samtidigt försöker David Beckhams advokater att klura ut ett sätt att frigöra honom från sitt kontrakt med den amerikanska klubben LA Galaxy. Victoria har sträckt sig så långt som till en kompromiss. Hon är villig att ta barnen och flytta tillbaka till Storbritannien för att vara närmare Italien.

– Men David vill ha sin familj i Milan med honom. Han älskar tanken på att vara närmare sina föräldrar. Hans mamma Sandra är ett stort stöd och med hans pappas senaste hjärtattack är det viktigt för honom att vara nära dem, säger källan till The Sun.

Båda klubbägarna Silvio Berlusconi och Carlo Ancelotti, vill att David ska stanna i Milan. Efter kontakter med hans nuvarande LA Galaxy, verkar priset bli 51 miljoner kronor för en permanent flytt.

Beckhams drömmål i Milan:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.