Nannskog med lårsmärtor
1 av 3
Nannskog med lårsmärtor - Foto: SCANPIX NORGE
Måltjuven gör som han brukar - mål
2 av 3
Måltjuven gör som han brukar - mål - Foto: SCANPIX
Är det vid sidan om planen vi får se honom framöver?
3 av 3
Är det vid sidan om planen vi får se honom framöver? - Foto: Kyrre Lien / SCANPIX NORGE

Om en vecka kan Nannskogs karriär vara över

Den svåra lårskadan vägrar läka.


En av svensk fotbolls största målkungar de senaste åren, Daniel Nannskog, 36, kan ha gjort sin sina sista mål. Helsingborgssonen, som vunnit norska Tippeligaens skytteliga två gånger, slet av muskelfästet i det främre låret i en match mot Strömgodset den 8 augusti och har inte blivit spelklar sedan dess. Nu överväger måltjuven att lägga skorna på hyllan, trots ett år kvar på kontraktet.

- Det lutar mot att jag måste ge mig. Det kommer att bli ett mycket svårt beslut, säger Nannskog till norska TV2.

Daniel Nannskog har gjort över 120 mål för Stabaek och tagit klubben till deras första och enda ligaseger i Tippeligaen. Det är inte konstigt att Stabaeks supportrar är djupt oroade över Nannskogs ord. Men trots att svensken funderar på att lämna fotbollsplanen finns det inga planer på att lämna klubben.

- Om jag ger mig, så blir det nog en annan roll i Stabaek istället.

Än finns det dock hopp för supportrarna. De senaste läkarbilderna tyder på förbättring och Nannskog väntar med att ge ett definitivt besked.

- Jag har inte fattat ett slutgiltigt beslut ännu. Jag har sagt till klubben att jag ska fatta mitt slutgiltiga beslut innan 25 november. Det blir några tuffa dagar framöver, fortsätter svensken till norska TV2.

Fotbollsgodis som detta kan vi ha sett det sista av:

/
/
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Sagström tappade i ledarbollen – igen

Sundling fyra när Pärmäkoski vann på hemmaplan

Skidveteranen Krista Pärmäkoski fick jubla i Lahtis när hon vann sitt första världscuplopp på sex år. Svenskorna missade alla pallen – Jonna Sundling var bäst med en fjärdeplats.

Almtuna klart för kval efter seger mot Djurgården

1 timme sedan
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.

Björklöven vann – efter Scott Pooleys hattrick

1 timme sedan
Scott Pooley stod för tre mål när Björklöven vann mot Mora på hemmaplan i Hockeyallsvenskan. Till slut blev det 5-0 (2-0, 3-0, 0-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Maxime Fortier och Brandon Manning.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

1 timme sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.

Östersunds IK avgjorde i tredje perioden

2 timmar sedan
Östersunds IK segrade hemma mot Västervik i Hockeyallsvenskan. Efter två perioder var matchen oavgjord, innan Östersunds IK drog ifrån i sista perioden. Matchen slutade 5-3 (2-2, 1-1, 2-0).